2009 – Iunie

AGAPA – Fapta bună creştină

În spiritul agapelor creştine, Parohia noastră a organizat în fiecare duminică şi sărbătoare mare, o gustare. Astfel, toţi participanţii la slujbe primesc ceai cu biscuiţi sau prăjituri. Mai mult, aproape în fiecare duminică toţi cei prezenţi primesc iconiţe, cărticele cu acatiste, cruciuliţe sau alte obiecte sfinţite oferite în dar de Parohie. Scopul acestui proiect, intitulat sugestiv „AGAPA”, care se derulează de aproape un an este pe de o parte, ajutorarea celor în nevoie, iar pe de alta întărirea coeziunii între membrii parohiei noastre.

Duminica Tuturor Sfinţilor

Sâmbătă şi duminică, 13-14 iunie, Parohia noastră a prăznuit Duminica Tuturor Sfinţilor, hram secundar al bisericii. S-a slujit în ajun vecernia cu litie, iar a doua zi s-a făcut sfinţirea apei şi s-au slujit utrenia şi sfânta liturghie în sobor. Tuturor celor prezenţi, aproximativ 200 de persoane, prin grija doamnelor din Comitetul Parohiei, li s-au oferit pachete cu alimente.

Lucrări la Parohia Brânduşa

În perioada 1-20 iunie, o echipă de lucrători condusă de domnul director Ion Creţeanu, artist popular şi enoriaşul Parohiei noastre, au realizat o amplă lucrare de pavelare a curţii bisericii. Au fost puși 300 metri pătraţi de pavele şi turnaţi peste 250 metri liniari de borduri de ciment. Valoarea materialelor şi a lucrării depăşeşte, estimat, suma de 25.000 lei. Este un prim pas în încercarea de re-amenajare a curţii parohiale. Tuturor le mulţumim pentru ajutorul acordat şi-L rugăm pe Dumnezeu să le răsplătească munca.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: