2009 – Mai

Pelerinaj la Sfântul Munte

În perioada 18-22 mai, un grup de credincioşi au făcut un pelerinaj la Muntele Athos. Alături de ei a fost şi preotul nostru paroh Gabriel Sorescu. Au fost vizitate mânăstirile: Sfântul Andrei, Cutlumuş, Iviron, Stavro-Nichita, Vatoped şi Schitul Prodromu. În prima duminică după revenirea preotului paroh, enoriaşii prezenţi la slujbă au primit icoane de la Sfântul Munte ca binecuvântare.

Donaţi 2% pentru Parohia Brânduşa

Pe data de 15 mai, s-a încheiat campania de strângere a fişelor privind orientarea a 2 % din impozitul dat la stat spre Parohia noastră. Le mulţumim şi pe această cale tuturor celor care au răspuns rugăminţilor noastre. De asemenea îi informăm pe cei care nu au avut ocazia de a face acest gest nobil că pot aplica şi în anii următori. Fişa cu 2% este o metodă de ajutorare financiară a Bisericii fără a da un ban din buzunar. Din impozitul dat de noi la stat, o parte (2%) hotărâm să meargă la Parohia noastră. Şi asta doar completând fişa 230.

Conferinţa Tinerilor din Oltenia – Tismana 2009

În zilele de 1-3 mai, s-a desfăşurat la Mânăstirea Tismana prima ediţie a Conferinţei Tinerilor din Oltenia. Preotul nostru paroh Gabriel Sorescu a participat la eveniment alături de tinerii reprezentanţi: Cristina Zanfirescu şi Gigi Smădoi.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: