2010 – EVENIMENTE DE VIITOR

14 octombrie – Hramul Sfintei Parascheva
Joi, 14 octombrie, biserica noastră serbează Hramul Sfânta Parascheva. Sfânta Parascheva este, alături de Sfântul Nicolae, patroana principală a bisericii noastre. De altfel, în decursul istoriei, biserica Brânduşa era cunoscută sub numele de Biserica Sfintei Vineri. Programul de hram va cuprinde priveghere, miercuri seara şi a doua zi slujba acatistului, ceasurile şi sfânta liturghie în sobor.

Duminica familiilor creştine model
Deoarece pentru noi familia este prima pe lista de priorităţi, duminica din ziua de 31 octombrie – ultima duminică din luna octombrie – va fi dedicată familiilor credincioase, fidele. La eveniment vor fi invitaţi să participe cuplurile căsătorite care au împlinit sau împlinesc curând 25 de ani de la căsătorie. După oficierea slujbei Sfintei Liturghii, preotul Gabriel va oficia Slujba Cununiei de Argint pentru familiile credincioase prezente.
Este a doua oară când se va derula acest eveniment la biserica noastră. Slujba Cununiei de Argint, evenimentul în sine reprezintă un dar făcut de preotul Gabriel si Parohia noastră familiilor credincioase, model.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: